tisdag 24 mars 2009

En tjackhoras bekännelser

Jag har alltid legat med okända män. I bilar, parker och parkeringshus. När jag var 16 kom QX in i mitt liv som den perfekta mötesplatsen. Alla ville ha mig, jag var ung och ren. När jag blev äldre och flyttade till en större stad var det lika naturligt att ligga med folk jag träffade på pissoaren som att fika med en vän. Ingen höjde på ögonbrynet. 
Vid 21 års ålder gick det upp ett ljus för mig; jag ligger med äldre män. Jag gillar det. Äldre män betalar unga killar för att få ligga med dem. Varför betalar de inte mig?

Jag hade hört ett rykte om att RFSL-chatten var the place to be. Jag loggade in, försökte kalla mig escortboy19, men det gick inte för sig. Så jag hette 
esc ortboy19 istället. Folk fattade ändå. Det tog inte ens en hel minut innan jag fick första erbjudandet.
500 kr tog jag för ett möte. Inget avancerat, oftast blev jag hämtad med bil, kördes ut till en tom parkeringsplats och en kvart senare var vi klara. Precis som innan, fast nu fick jag en hel femhundring i handen för besväret. Som fattig student var det en gudagåva. 
Jag började med en ritual att gå förbi thairestaurangen nedanför min lägenhet i Midsommarkransen och köpa med mig mat hem. Vilken lyx. Var det så här att leva som hora? Hämtmat varje dag?
Jag blev besatt, kunde ibland ligga med tre män på samma dag. Jag fick stammisar, en fotfetischist, en som ville att jag skulle använda honom som fotpall och en som bara ville att jag skulle runka av honom i bilen. Den sista fortsatte jag att träffa långt efter jag slutat med de andra, han var trygg och gav mig en stabil extrainkomst. 


När jag var mitt inne i det kändes det inte konstigt. Jag låg med män som jag alltid gjort, ingen skillnad. Det var inte förrän kanske ett år efteråt som jag förstod att jag faktiskt hade ändrats. Jag tror alltid att jag varit ganska liberal i mitt sexliv, jag har aldrig tänkt efter vilka jag har legat med. Men numera så kan jag inte koppla ihop mitt känsloliv med mitt sexliv, alls. Så fort jag ligger med nån så tänker jag inte, jag bara gör det. 
Det var en nödvändig taktik när jag tog betalt, det var inte bildsköna män som hörde av sig. De betalade för en anledning och om jag inte stängde av så hade det inte gått. Men hur slår jag på igen, kommer jag någonsin kunna ligga med någon igen och känna något? Är det priset man får betala? Är det så för alla horor? Jag har alltid varit ganska känslomässigt störd, det började redan när jag knarkade. Men det är en annan historia. 

xhoe xhoe

4 kommentarer:

  1. Det är klart du fixar det

    SvaraRadera
  2. dog bliggen med tjackhoran eller?!

    SvaraRadera
  3. Ja, precis var tog ni vägen egentligen?

    SvaraRadera
  4. mycket intressantare att diskutera "horor" och läppstiftsrevolter än folks historier from the real life tydligen...

    SvaraRadera