lördag 14 mars 2009

allt är guld som glimmar

nagelbitande, tandgnissel och scandalously queer verkar onekligen ha orsakat en viss nervositet/ irritation. kanske är detta inte att förfasas över. provokation = pr?
i vilket fall vill vi ta tillfället i akt och fundera över vari denna från vissa håll skymtade provokation/irritation/missnöje består?

har vi gått över någon osynlig pk-gräns? har vi tagit oss vatten över huvet? har vi till och med utmanat regeln som säger att det krävs status för att uttala sig? makt och rang = tolkningsföreträde? vad är det vi är rädda för? eller handlar det om så uttjatade radikalfeminism vs. queerfeminism?

tilläggas bör att vi inte skapat denna blogg för att hänga ut folk, snacka skit eller för den delen bidra till den annars så gladlynta välkomnande stämningen som redan har slagit sina klor om flatscenen i göteborg (läs ironi).

so no hard feelings darlings,
XOXO

8 kommentarer:

  1. haha det här är ju skitkul! mer skitsnack!

    SvaraRadera
  2. ja vaffan, bring it on!

    SvaraRadera
  3. ja, mkt bra och roligt initiativ!

    SvaraRadera
  4. grymt initativ! Men var snälla - det är en liten och inte särskilt inbjudande krets som det är. Och, i mitt tycke, förvånansvärt oinfekterad med tanke på alla kopplingar hit och dit. Man vill ju inte att det skall bli värre..

    SvaraRadera
  5. oinfekterad säger du! var bor du (orust?) och vilka umgås du med? vi vill vara en del av ditt gäng! självklart är vi snälla, allt är å andra sidan relativt. och med den här bloggen har vi ett gyllene tillfälle att ändra lite på den rådande ordningen.

    SvaraRadera
  6. Jättefin bloggg!!
    Jag vill att SQ ska skvallra om folks onanivanor. En är ju ganska nyfiken. Oså snacka skit om könsutredningsteamet i Alingsås, gärna personangrepp.

    SvaraRadera
  7. kära pseudonym!
    SQ till din tjänst! onanivanor får dock bli en fråga att ta itu med längre fram då vi har full sjå med allt vi vill skriva men inte hunnit. om du känner dig manad får du dock gärna maila in en text till oss?
    könsutredningsteamt och personangrepp låter väldigt spännande, bring it!

    SvaraRadera
  8. *ler* jag sa inte att kretsen var oinfekterad, jag sa att det var förvånansvärt oinfekterad. Med tanke på mängden strul, ex, nuvarande monogama eller ickemonogama relationer, vänskapskriser, makthierarkier osv osv. Men det är klart, jag kanske bara har lyckats hålla mig borta från det värsta..

    SvaraRadera