torsdag 9 april 2009

helgnöjen



ännu en helg full av möjligheter! för att fira att jesus dog/korsfästes/återuppstod (?!) är det alltså fritt fram att blåsa/måla/äta/kasta ägg, plantera påskliljor och delta i diverse queerfester och orgier.
till vår besvikelse verkar göteborg handla mer om äggaktiviteter än queerfester just denna helg, men vi gör vårt bästa för att locka ut er från era privata korsfästelser.

skärtorsdagen till ära får göteborg ännu en queerklubb, där även "svennar" tydligen är välkomna, SQ ställer den uppenbara frågan: HUR SKA DETTA GÅ? och vilka är dessa svennar? vi ser fram emot slagsmål i baren och heterohångel på dansgolvet.
dock är namnet RIKET lite kittlande för alla oss tvslavar som minns dokusåpan för några år sen med samma namn, SVT goes bdsm i medeltidsmiljö, och nya klubbar är alltid välkomna! annars är allt som vanligt, Sir Ike spelar skivor osv............
Henriksberg 80 kr

långfredagen kommer med den nya versionen av gs2h, Dusty Pink. denna gången utlovas det "mer smuts ochh mer elektroniskt". smuts och skam verkar vara det nya i queerkretsar så vi väntar spänt på mindre glamorösa kroppsvätskors inträde i den queera retoriken, som näsblod och diarré. dj: Staffan Lindberg (Backlash) / Malmö & Herman Dill
Styrbord barbord 80 kr

påskaftonen bjuder på "lesbisk humor" i Sveriges Radio vilket innebär "kyss min plysch" som för dom som inte minns är Moa Svan, och nån annan tjej. vi väntar spänt på att ännu en gång få höra skämtet om gbg-flatornas ragg-fiasko på gretas och tv4 utrikesreporter (eller hur var det?)
om det inte framgår så älskar vi kyss min plysch så ratta in p3 16.03 och rösta på moa.

rapportera gärna till oss då vi kommer sitta hemma och titta på hem till gården...

3 kommentarer:

  1. RIKET är ingen quuerklubb. svennar och svenssons är två olika saker. <3 riketcrew

    SvaraRadera
  2. ok vi förstår! vi undrar dock om riket har någon gemensam nämnare med svt bdsm special?! pretty please

    SvaraRadera
  3. svar ja. för att göra er glada.

    SvaraRadera