onsdag 29 april 2009

valborgsspecial




det är valborg och det är fullt av saker som händer i helgen, vi ger er nedan ett urval av de fester som det pratas och smsas om as we speak. för er som undrar varför vi inte uppdaterar så handlar det inte om att vi dissar bloggen utan att vi eventuellt funderar på en liten omstruktuering. mer om det kommer inom kort. tills dess darlings välj en fest och fira att vi inte längre blir skjutna för medlemskap i facket/att vi kan gifta oss om vi skulle få ett totalt infall av sinnesförvirring.

valborg

valborgfest i mölndalskollektivet börjar bli en tradition. vem har glömt dansbanan, kören och skandalerna från förra året!? i år bjuds det dock på en twist i form av "drogfri valborg". ni läste rätt kära vänner och vi antar att ni är lika lite förvånade som vi då detta bara är den senaste alkoholfriafesterna på sistone, det verkar som att norrland äntligen har kommit till göteborg. vi på SQ vill vara de första som säger, välkomna hit! nu till den stora frågan: vem kommer att ge efter först i vår allt så trendkänsliga stad? kommer de snygga norrlänningarna med sitt politiska inflytande utlysa uj till en drogfrizon eller kommer de som så många före dem droppa en efter en till förmån för lite extrapengar eller hångel?

kollektivfest nr 2 hålls hos anna/evelina/ilja (vi uppmanar till införskaffande av kollektivnamn). förberedelserna och hetsen är stor, kan verka lite over the top för en grillfest men det gäller att ligga i om man ska stanna på toppen. glöm inte att det senaste tillskottet till kollektivet redan vid ett års ålder driver sin egen klubb. förvänta dig tofu och prat om inseminationer och annat eggande...

1 maj

höjdpunkten denna helg är utan tvivel 1 maj festivalen som hålls på underjorden. 200 kr för 3 dagar, eller 80 kr för en dag. workshops, band och folkkök i mängder. för att inte glömma DEMON!! för mer info gå in på: http://frihetlig1majgbg.wordpress.com/festival-pa-underjorden/
utöver programmet rekomenderar vi starkt diskussionerna som förs i kommentarerna; är afa snälla eller dumma eller, eller, eller. för att inte tala om "lindas" "ni som har barn hade faktiskt ett val" som numera är en SQ klassiker.

kan någon berätta mer om denna här "FATTIG TJEJ", vem är hon, vad vill hon, menar hon allvar eller är hon vårt nästa humoristiska geni?

2maj

för er som är trötta på festival hålls skoldisco på röda sten med tema smiley (ACID), det är med andra ord rave så som vi minns det från högstadiet när ordet ACID var det ballaste man visste. vi ser med nostalgi tillbaka på 90-talet då killarna var ordentligt klädda i neonfärgade byxor à vägarbetare, tröjor med utåtstående tryck, mössor i fleece som hängde ner till knäna.
ta med: visselpipa, ko-klocka (med ko-klockan tappar dom oss lite..?) och glowsticks
60kr 20år


det var allt för idag, som vanligt vill vi höra från er och maila gärna bilder från helgen om ni ser något spännande. vi ses i SAC´s tåg!

XOXO

3 kommentarer:

  1. fattig tjej! fattig tjej! asså har sq legat under en sten senaste året eller?

    SvaraRadera
  2. VILKEN FIN BILD! *bidrar med en kommentar* :D <3

    SvaraRadera
  3. fattig tjej har en ny blogg http://fattigtjej.blogspot.com/

    SvaraRadera